SUMMER 2019 WORKSHOPS Announced

location, Nude, personal tips & tricks, Tips and Tricks

hi there, (Nederlandse tekst hieronder)

thanks for being still here, after my little rant in the previous post. …

I have the honour to announce a first-ever event in my photography career: I will give tuition in three one-day workshops this spring/summer, about working with available light only, and in the different subjects I tackle: Glamour portraits, ladies in fine lingerie, art-nude photographs.

Who are these workshops meant for: You are an enthusiast hobbyist and you are looking to upgrade your skills. You like to work with people in your photography, and you enjoy the female subject. You always wanted to try the nude in your photography but never found a way to get started. You prefer the look of natural light or you are not able and not willing to invest in a complete studio, and you want to learn more about working with available light only, then these are meant for YOU!

What will be the setting? The setting will be my own studio and annex rooms. I occupy a studio space in Ronse (Belgium) and this studio is part of a larger complex containing all empty rooms. An ideal place to study the light and work at ease with models. Talking about models, I will have 2 professional models present at each workshop. They are easy to work with and know a lot about posing, if you are not so familiar with that part, they will guide you. The number of photographers is kept very limited, to allow every photographer individual time with the models.

If you are interested in one or more workshops: CLICK HERE

Look at the Light

Soft and Silky

Skin and Curves

beste bezoeker,

Bedankt om hier nog te komen zien na mijn korte klaagzang in de vorige post. …

Ik heb de eer en het genoegen u in première mijn zomer-workshop programma voor te stellen: Drie ééndaagse workshops rond het werken met beschikbaar licht, opgedeeld in de drie onderwerpen die ik zelf in mijn fotografie heb: Glamour portretten, vrouwen in fijne lingerie, en kunstig naakt.

Voor wie zijn deze workshops bedoeld? Je bent een enthousiaste hobbyist en je wil graag je kennis bijspijkeren. Je hebt altijd al zin gehad om eens met naaktfotografie aan de slag te gaan, maar nooit echt de stap durven zetten om te starten. Je houdt er van om mensen te fotograferen, en je hebt een bijzondere voorkeur voor dames voor je lens. Je verkiest het om met natuurlijk licht te werken, of je bent niet in de mogelijkheid om een complete studio in te richten, dus wil je het maximum halen uit werken met aanwezig licht. Dan is deze workshop voor JOU bedoeld!

Hoe ziet de setting van de workshop er uit? De workshop gaat door in m’n eigen studio in Ronse. Hierin bekijken we wat verschillende setups, de manier van licht meten, hoe omgaan met je model, enzovoort, … na de middag is een groter deel van het gebouw beschikbaar om op zoek te gaan naar ideaal licht, waar je de modellen kan fotograferen. Over modellen gesproken, voor elke workshop zullen 2 professionele modellen aanwezig zijn, die zelf heel goed weten hoe ze horen te poseren. Dus als jij met dit deel niet echt vertrouwd bent, zij helpen je er wel door. Het aantal deelnemers is heel beperkt gehouden om elke fotograaf individuele tijd te geven met elk model.

Als je interesse hebt in het volgen van één of meer workshops, KLIK DAN HIER