Presentation

beauty, exhibition, photo gear, Uncategorized

very short notice, but not too late. Tomorrow evening I will be giving a live presentation about my beauty shoots.
How do I do things, which gear do I use, preparations, locations, models, the shoot, development etc.
Tomorrow night, in Ronse, Belgium. Just be there, or you’ll have missed it. 😉

Presentatie Ronse uitnodiging

2 thoughts on “Presentation

 1. Beste.

  Ik kom net uit verlof

  Jammer genoeg heb ik dit gemist.

  Heb je intentie om dit nog te doen?

  Dit interesseert me.

  Groeten peter

  1. Dag Peter, ik doe dit af en toe voor foto-clubs, gezien je daar normaal als buitenstaander niet kan aanwezig zijn had ik er eentje op eigen initiatief georganiseerd voor andere gegadigden. Ik geef er binnenkort eentje bij Gafodi (12/11 Gavere), en ik ben te gast binnen een paar weken bij CvB/Standpunten (25/09 Kortrijk)

Comments are closed.